Nagels

Nagels

Omdat het belangrijk is dat je iets kiest wat bij jouw persoonlijkheid past hebben we aan iedereen gedacht, kies je voor gelnagels? Of ben je liever naturel? Kan je niet kiezen en ben je graag de twee?

Met steeds professionele producten garanderen wij voor uw handen en nagels de beste verzorging.


Ontdek hier de drie opties en aarzel niet ons te vragen wat bij jou het beste past! 


Momenteel is het niet mogelijk om deze afspraken online te boeken omdat er geen nieuwe klanten worden ingepland voor gelnagels. 

Gelnagels


Keuze uit meer dan 60 kleuren en mooie versiering.

Volg me op instagram en doe inspiratie op!


Met gelnagels kies je voor stevigheid en kan je 3 tot 4 weken genieten van stevige nagels, ook kan er met verlengingen gewerkt worden om zelfs korte nagels mooi in vorm te brengen.

Na 3 weken (of 4 afhankelijk van hoe snel je nagels groeien) wordt de uitgroei bijgewerkt en kan je een nieuw kleurtje kiezen!


Nagels verlengen of een nieuwe set  - 60 €


Nagels bijwerken na 3 weken - 45€


Versiering vanaf - 0,25€


Nagel herstellen - 2,5€


Gelnagels verwijderen en manicure - 30€


Gel op teennagels - 45€


Gellak


Liever een semi permanente nagellak die je nagels niet meer beschadigt? Blijft twee weken mooi en dat zonder de nagel eerst te vijlen en te beschadigen.


Heel vaak gekozen om op reis te gaan, ter gelegenheid van een feest en vooral door vrouwen die niet graag zelf aan de slag gaan met nagellak :)


Gellak - 35€


Gellak verwijderen in het salon - 20€Manicure


Verzorgde handen zijn belangrijk, toch? Daarom kozen wij voor een goede verzorging. Met de serums voor handen en nagels, nagelriemolie en anti-aging crème worden je nagels stevig en glanzend!


Manicure met een kleurtje  - 35€


Manicure naturel  - 25€


Tot binnenkort!


Stephanie